NSRF Besturencongres 2019

Op 16 november 2019 zal het jaarlijkse Aegon | NSRF Besturencongres weer plaatsvinden. Een dag gevuld met inspirerende sprekers en/of workshops, een fijne lunch én uiteraard een moment om te zien waar andere studentenroeiverenigingen mee bezig zijn tijdens de videopitches van de Aegon Bestuursbokaal. Het doel van deze dag? Besturen te inspireren en aan te zetten tot het maken van concrete plannen om hun roeivereniging naar een hoger niveau te tillen. Met daarbij een prijs van €3.500 voor de vereniging met de beste videopitch!

Dit jaar zijn we te gast bij de N.S.R.V Phocas. Zij zullen met volle overgave een mooie dag voor de Nederlandse studenten roeibesturen neerzetten in het Honigcomplex in Nijmegen. Op woensdag 25 september vindt er een kick-off plaats van de Bestuursbokaaal. Dit wordt verzorgd door de jury van de Aegon Bestuursbokaal en de KNRB en vindt plaats bij Aegon in Den Haag.

Het programma wordt spoedig bekendgemaakt. Schrijf 16 november alvast in je agenda en zet jezelf op aanwezig bij het Facebook Event!

N.S.R.V Phocas Congrescommissie
Sophie Tooten
Marente van Doodewaard
Veronie Versteeg
Esmee de Jong
Emma Verburg
Chiara Dionisio