NSRF Besturencongres 2019

Op zaterdag 16 november 2019 heeft de dertiende editie van het Aegon | NSRF Besturencongres 2019 plaatsgevonden. Ditmaal was de medeorganisatie in handen van N.S.R.V. Phocas in Nijmegen. Als locatie was er gekozen voor het Honig complex.

Het programma van deze dag bestond uiteraard uit de eerste ronde van de bestuursbokaal, een spreker en hebben de bestuurders een teambuildingsopdracht uitgevoerd. Het thema van het congres was ‘around the table’ en de dag werd geleid door Boyd Welsink. De jury voor de bestuursbokaal bestond uit:

  • Age Huitema – Brand Marketeer, Knab
  • Roeland Wijkel – Lead Data Management, Aegon
  • Jaap Groen – Strategic Financial Analyst, Aegon
  • Kristel Kooij – Manager Sportparticipatie, KNRB
  • Hélène Fobler – Secretaris, KNRB
  • Joost van der Weiden – Sales Manager Benelux, Damen

Bij het thema ‘Around The Table’ zijn momenten of gesprekken gecreëerd, waarbij de bestuurders met elkaar in gesprek zijn gegaan om kennis en ervaring te delen. Zo zijn er bijvoorbeeld onderwerpen aangekaart waar niet of weinig over gesproken wordt binnen verenigingen. Spreker Kees Kramers, internist-klinisch farmacoloog, heeft verteld over wat voor invloed drugs heeft binnen studentenverenigingen. In de middag hebben de besturen tijdens de teambuilding opdracht met hun medefunctionarissen de Waalbrug nagebouwd. De Wedstrijd Commissarissen hebben deze onderlinge functiestrijd gewonnen!

De dag werd afgesloten met de winnaar bekendmaking van de bestuursbokaal en een borrel. De winnaar van deze dag was W.S.R. Argo met als onderwerp: Coastal roeien! Zij gingen naar huis met een bedrag van €3.500 om hun plan verder uit te voeren én zij mogen de volgende editie van het NSRF Besturencongres 2020 organiseren.

Organisatie:

N.S.R.V Phocas Congrescommissie
Sophie Tooten
Marente van Doodewaard
Veronie Versteeg
Esmee de Jong
Emma Verburg
Chiara Dionisio

NSRF
Marloes Hooghiemstra
Timothy de Vries