Aanmelden Besturencongres 2021

Het NSRF Besturencongres vindt dit jaar plaats op verschillende dagen bij W.S.R. Argo, in Wageningen. Vul onderstaand formulier volledig in om u aan te melden voor jouw functiedag.

In het geval van een fysiek congres worden de kosten voor de lunch en borrel in rekening gebracht nadat alle functiecongressen hebben plaatsgevonden. Wij zullen jullie een factuur hiervoor doen toekomen.

De velden met een * zijn verplichte velden. Voor vragen kunt u contact opnemen via secretaris@nsrf.nl

NSRF Besturencongres 2021
Let op! Als er dubbele functies aanwezig zijn binnen jouw bestuur, dan is er per congres één bestuurslid fysiek welkom. Dit geldt niet voor het congres op 28 april. Op deze dag is er een samenstelling van meerdere functionarissen. — Op een later moment kunt u zich los inschrijven voor sprekers die plaatsvinden op andere dagen.
Deze dag fysiek of digitaal bijwonen?: *
Indien u deze keuze later wilt wijziging, gelieve dit mailen naar secretaris@nsrf.nl.
Indien u fysiek aanwezig bent, graag uw allergieën of dieetwensen doorgeven i.v.m. lunch en borrel
Hierbij verklaar ik dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld en ga ik akkoord met de betaling van de lunch en borrelkosten bij een fysieke aanwezigheid. *
U heeft het formulier nu volledig ingevuld. Drukt nu op verzenden en u ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw aanmelding.