NSRF Slotwedstrijden

Calco Orca / NSRF Slotwedstrijden & NSK roeien
Zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 op de Bosbaan te Amstelveen

Welkom

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 zullen de NSRF Slotwedstrijden weer het sluitstuk vormen van het nationale wedstrijdseizoen. De organisatie vindt dit jaar plaats in samenwerking met de Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging Orca. Als onderdeel van de NSRF Slotwedstrijden zal ook dit jaar weer het onder auspiciën van Studentensport Nederland georganiseerde Nederlands Studenten Kampioenschap roeien plaats vinden.

Tijdschema bekend (woensdagavond)

De tijdschema's voor zaterdag en zondag staan online en zijn te vinden op de pagina Programma.

Blokschema: Ej8+ & LEj8+ verschoven naar blok 13

In overleg met de KNRB is besloten om de velden LEj8+ en Ej8+ te verplaatsen naar blok 13. Dit maakt het mogelijk om de prijsuitreikingen van het Antea Eerstejaarsklassement en het Aegon Developmentklassement op een eerder moment op de dag te houden, zodat het voor meer mensen mogelijk wordt om hier bij aanwezig te zijn. Na woensdag zal er ook een voorlopig tijdschema gepubliceerd worden.

Blokschema

Het blokschema voor 2014 is vastgesteld en is terug te vinden op de pagina Programma. Naar aanleiding van meerdere verzoeken om bepaalde velden te kunnen combineren, is het veld DSA 4- zowel op de zaterdag als de zondag uitgeschreven, maar wordt het alleen op zondag als open NSK verroeid (N.B. in het verleden stond het veld alleen op zaterdag op het programma en werd het net als de andere NSK vierzonder nummers op zaterdag als NSK verroeid).

Contact

Voor vragen aan de organisatie: wedstrijdleiding@nsrf.nl