NSRF Slotwedstrijden

Euros Lustrum / NSRF Slotwedstrijden & NSK roeien
Zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 op de Bosbaan te Amstelveen

Welkom

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 zullen de NSRF Slotwedstrijden weer het sluitstuk vormen van het nationale wedstrijdseizoen. De organisatie vindt dit jaar plaats in samenwerking met de Drienerlose Roei-Vereniging Euros en staat in het teken van hun 50-jarig jubileum. Als onderdeel van de NSRF Slotwedstrijden zal ook dit jaar weer het onder auspiciën van Studentensport Nederland georganiseerde Nederlands Studenten Kampioenschap roeien plaats vinden.

Tijdschema bekend

De tijdschema's voor beide dagen zijn vanaf heden als PDF-bestand te raadplegen op de pagina Programma. Tot donderdagavond 19.00 uur is het nog mogelijk om via inschrijven.knrb.nl wijzigingen aan te brengen in uw inschrijvingen. De loting zal in de loop van donderdagavond (en uiterlijk vrijdagochtend vroeg) gepubliceerd worden.

Gestuurd indelen Eerstejaars- en Developmentvelden

Vanuit het Eerstejaarsklassement en het Developmentklassement is bij het KNRB-bestuur het verzoek neergelegd om gestuurd in te delen op basis van de actuele stand van het klassement. Hiervoor is inmiddels toestemming verleend. Bij velden met drie voorwedstrijden zullen de nummers één tot en met zes gestuurd worden ingedeeld. Bij velden met twee voorwedstrijden zullen de nummers één tot en met vier gestuurd worden ingedeeld. Bij één voorwedstrijd wordt niet gestuurd ingedeeld. Lees meer

Hitteplan

Voor komend weekend wordt er extreme hitte verwacht. Het leveren van een topprestatie in deze weersomstandigheden brengt gezondheidsrisico's met zich mee. Om het risico op problemen zo klein mogelijk te houden heeft de wedstrijdorganisatie een aantal adviezen voor deelnemers op een rij gezet en een aantal maatregelen in voorbereiding. Lees er meer over op deze pagina..

Blokschema bekend

Op de pagina Programma vindt u het blokschema voor dit jaar. Het blokschema geeft meer inzicht in de mogelijkheden tot dubbelstarten.

Contact

Voor vragen aan de organisatie: wedstrijdleiding@nsrf.nl