NSRF Slotwedstrijden

Euros Lustrum / NSRF Slotwedstrijden & NSK roeien
Zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 op de Bosbaan te Amstelveen

Welkom

Op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2015 zullen de NSRF Slotwedstrijden weer het sluitstuk vormen van het nationale wedstrijdseizoen. De organisatie vindt dit jaar plaats in samenwerking met de Drienerlose Roei-Vereniging Euros en staat in het teken van hun 50-jarig jubileum. Als onderdeel van de NSRF Slotwedstrijden zal ook dit jaar weer het onder auspiciën van Studentensport Nederland georganiseerde Nederlands Studenten Kampioenschap roeien plaats vinden.

Gewijzigde vaarregels

Om gelijke kansen zoveel mogelijk te bevorderen heeft de wedstrijdleiding met het oog op de wind, die in de loop van de ochtend is opgestoken, besloten om na de pauze i.p.v. de banen 2 t/m 7, de banen 1 t/m 6 te gaan gebruiken. Kijk voor de gewijzigde vaarregels op de pagina met vaarregels. Tot nader order gelden deze vaarregels voor de rest van het weekend.

Hitteplan [update vrijdag 19.30 uur]

Er is in het licht van de huidige weersverwachting besloten om vooralsnog niets te veranderen aan het tijdscchema. Kijk voor het volledige besluit op deze pagina.

Voor komend weekend wordt er extreme hitte verwacht. Het leveren van een topprestatie in deze weersomstandigheden brengt gezondheidsrisico's met zich mee. Om het risico op problemen zo klein mogelijk te houden heeft de wedstrijdorganisatie een aantal adviezen voor deelnemers op een rij gezet en een aantal maatregelen in voorbereiding. Kijk voor de nieuwste versie en de reeds genomen besluiten op deze pagina.

Technische problemen website

In meerdere browsers werkt het tonen van inschrijvingen, loting en uitslagen via onze site niet. Hier wordt aan gewerkt. Kijk ondertussen voor al deze informatie op de website van Time-team.

Tijdschema bekend

De tijdschema's voor beide dagen zijn vanaf heden als PDF-bestand te raadplegen op de pagina Programma. Tot donderdagavond 19.00 uur is het nog mogelijk om via inschrijven.knrb.nl wijzigingen aan te brengen in uw inschrijvingen. De loting zal in de loop van donderdagavond (en uiterlijk vrijdagochtend vroeg) gepubliceerd worden.

Gestuurd indelen Eerstejaars- en Developmentvelden

Vanuit het Eerstejaarsklassement en het Developmentklassement is bij het KNRB-bestuur het verzoek neergelegd om gestuurd in te delen op basis van de actuele stand van het klassement. Hiervoor is inmiddels toestemming verleend. Bij velden met drie voorwedstrijden zullen de nummers één tot en met zes gestuurd worden ingedeeld. Bij velden met twee voorwedstrijden zullen de nummers één tot en met vier gestuurd worden ingedeeld. Bij één voorwedstrijd wordt niet gestuurd ingedeeld. Lees meer

Blokschema bekend

Op de pagina Programma vindt u het blokschema voor dit jaar. Het blokschema geeft meer inzicht in de mogelijkheden tot dubbelstarten.

Contact

Voor vragen aan de organisatie: wedstrijdleiding@nsrf.nl