Welkom bij de NSRF

De Nederlandse Studenten Roeifederatie (NSRF) is al meer dan 40 jaar de belangenbehartiger van alle Nederlandse studentenroeiverenigingen. In die rol onderhoudt ze namens haar achterban contacten met nationale en internationale studentensportkoepels, de nationale roeibond en andere relevante instanties. Daarnaast is de NSRF als initiator en organisator betrokken bij een hele reeks aan evenementen. De meeste bekende daarvan zijn de jaarlijkse NSRF Slotwedstrijden en het Besturencongres.

slot

Slotwedstrijden

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 zullen de NSRF Slotwedstrijden weer het sluitstuk vormen van het nationale wedstrijdseizoen. De organisatie vindt dit jaar plaats in samenwerking met de Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging Orca. Als onderdeel van de NSRF Slotwedstrijden zal ook dit jaar weer het onder auspiciën van Studentensport Nederland georganiseerde Nederlands Studenten Kampioenschap roeien plaats vinden.

Nieuws

Winnaars NSK roeien 2015

Tijdens de Euros Lustrum / NSRF Slotwedstrijden van afgelopen weekend zijn ook de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Roeien verroeid. Het bestuur van de NSRF feliciteert -mede namens Studentensport Nederland- alle Nederlands Studenten Kampioenen met hun prestatie.

Vacature NSRF: Secretaris

De NSRF is op zoek naar een nieuwe secretaris!
» De vacaturetekst vindt u hier [.pdf]

ZSR Boreas wint bij Bestuursbokaal bijeenkomst 2!

Felicitaties aan ZSR Boreas! In een boeiende presentatie presenteerde deze vereniging bij AEGON Den Haag een gewaagd plan dat geresulteerd heeft in een snelle groei van de vereniging. De dames nemen een welverdiende €2.500 meer naar huis. Ook dank aan de andere verenigingen voor het presenteren van mooie plannen en het delen van nuttige kennis.

Vacature NSRF: Commissaris Extern

De NSRF heeft voegt een nieuwe functie toe aan haar bestuur en zoekt hiervoor een geschikte kandidaat!
» De vacaturetekst vindt u hier [.pdf]

Erebestuurslid Hans Asjes overleden

Vanavond ons het droevige bericht ter ore gekomen dat ons Erebestuurslid Hans Asjes afgelopen zondagochtend is overleden. Hans Asjes is 66 jaar geworden.

Orca wint Aegon Bestuursbokaal deel 1 op Besturencongres

5 november is bij Vidar een zeer geslaagd Besturencongres neer gezet.

In het ochtendprogramma heeft Orca €1000 gewonnen in de Bestuursbokaal (deel 1). In mei krijgen verenigingen de kans om een groter bedrag te winnen op een nieuwe bijeenkomst.

In de middag werd geluisterd naar boeiende verhalen van Coen Eggenkamp en Nico Rienks. Tevens zijn er boeiende workshops verzorgd voor de verschillende functies.