Sponsoring

 
De Nederlandse Studenten Roeifederatie (NSRF) is al meer dan 40 jaar de belangenbehartiger van alle Nederlandse studentenroeiverenigingen. In die rol onderhoudt ze namens haar achterban contacten met nationale en internationale studentensportkoepels, de nationale roeibond en andere relevante instanties. Daarnaast is de NSRF als initiator en organisator betrokken bij een hele reeks aan evenementen. De meeste bekende daarvan zijn de jaarlijkse NSRF Slotwedstrijden op de Bosbaan.
 
Om die rol nog beter te kunnen vervullen zoekt de NSRF steun van sponsoren.
 
Roeien, de studentensport bij uitstek.

Als overkoepelend orgaan van 7000 sporters, allen studerend aan universiteit (ca. 80%) of hogeschool (ca. 20%), verdeeld over alle denkbare vakgebieden (rechten, economie, geneeskunde, techniek etc.), kan de NSRF u diverse sponsormogelijkheden bieden op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie of voor het bevorderen van de naamsbekendheid van uw merk, product of bedrijfsnaam.
 
Naamsverbintenis / Evenmentensponsoring
Er is de mogelijkheid als (hoofd)sponsor uw bedrijfsnaam te verbinden aan een of meer van de door de NSRF (mede)georganiseerde evenementen:

  • NSRF Slotwedstrijden & Nederlands Studentenkampioenschap Roeien (tweedaagse nationale roeiwedstrijd; 2500 deelnemers en toeschouwers).
  • NOOC C4+ Competitie (klassement over zes verschillende wedstrijddagen in de periode maart-juni; ca. 1500 deelnemers).
  • NSRF Afroeikampioenschap (eendaags toernooi, strijd tussen eerstejaars uit alle universiteitsteden; ca. 1250 deelnemers).
  • NSRF Besturencongres (training voor ruim 100 bestuurders van studentenroeiverenigingen; high potentials).

Ook is het mogelijk om als subsponsor een of meer van deze evenementen te ondersteunen.
 
Sponsoruitingen kunnen bestaan uit reclamevlaggen, -borden, -spandoeken etc. langs de roeibaan en op het toeschouwersterrein, vermelding op de website of -pagina van het evenement (logolink en/of banner), bedrijfslogo op kleding van vrijwillers, beschikbaar stellen van prijzen, uitdelen van gadets e.d., aanwezigheid promoteams, recruiters etc.
 
Uitzending van sporters naar buitenlandse toernooien
De NSRF verzorgt de uitzending van Nederlandse universiteitsploegen naar het European Universities Championship Rowing. Transport van roeiboten is daarbij een aanzienlijke kostenpost voor de NSRF. Ook komen de reis- en verblijfkosten op dit moment nog volledig voor rekening van de sporters. Als sponsor kunt u daar verandering in brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de EUC equipe jaarlijks of eenmalig te steunen: Kledingsponsor van de equipe, sponsoruitingen op boten etc.
 
Website
Uw logo of banner op de homepage van de NSRF? Gemiddeld ca. 750 unieke bezoekers per week (met uitschieters naar enkele duizenden unieke bezoekers per dag in de periode rond de Slotwedstrijden).
 
 
Mocht u meer informatie willen over de NSRF en haar mogelijkheden voor bedrijven, dan kunt u altijd emailen naar info@nsrf.nl